Δράση ενίσχυσης σεισμόπληκτων Αρκαλοχωρίου

Αξιότιμα μέλη της κοινότητας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, 

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 6,0 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κρήτη, στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 και οι εκατοντάδες μέτριας έντασης μετασεισμικές δονήσεις που ακολούθησαν, έχουν προκαλέσει, όπως ήδη γνωρίζετε, εκτεταμένες καταστροφές σε εκατοντάδες κτήρια στην περιοχή. 

Η διοίκηση του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θεωρεί ότι η κοινότητας μας, που επηρεάζεται άμεσα από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στην προσπάθεια αποκατάστασης και ουσιαστικής στήριξης του πληθυσμού που έχει πληγεί, στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. 

Σε συνεργασία με την Εταιρία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας του Ιδρύματος προχωρήσαμε στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. Με υπόδειξη του Δήμου το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την αγορά απαραίτητων οικοσκευών για τους οικίσκους, όπως ψυγεία και κουζίνες.

Αν όμως καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό, τότε θα προχωρήσουμε στην αγορά ενός ή και περισσοτέρων οικίσκων, που θα παραχωρηθούν για χρήση από τους κατοίκους.  

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέσουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: Πειραιώς

Δικαιούχος: Εταιρία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΑΔΙΠ)

Αρ. Λογ/σμού: GR02 0171 3660 0063 6616 0850 422

Επίσης στα κυλικεία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο και στα Χανιά, θα είναι διαθέσιμα κουτιά συγκέντρωσης μετρητών.

Επιθυμητός στόχος είναι τα χρήματα να συγκεντρωθούν και να αξιοποιηθούν, κατά το δυνατόν πριν τις γιορτές των Χριστούγεννων.

Αγαπητά μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου μας, σας προσκαλούμε να συμβάλετε με όποιο ποσό εσείς μπορείτε σε αυτήν την προσπάθεια ενίσχυσης των σεισμοπαθών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί την έμπρακτη αλληλεγγύη στους γείτονές μας.

Δείτε εδώ διαθέσιμο ηλεκτρονικό φυλλάδιο με σχετικές πληροφορίες.

Ημερομηνία: 
03/11/2021