Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Αγαπητοί νέοι φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.

Η προθεσμία και η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίζεται και ανακοινώνεται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την αποστολή των πινάκων των επιτυχόντων από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στις γραμματείες των Τμημάτων, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους αφού ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του τμήματος εισαγωγής τους.

Σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτηθούν σε αυτή την ιστοσελίδα όσο και στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών τμημάτων. Αντίστοιχα θα αναρτηθούν ξεχωριστές ανακοινώσεις για κάθε κατηγορία εισαγωγής.

Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για σίτιση και στέγαση, πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Καλές σπουδές!

Κάντε like στην σελίδα μας στο FB για να ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στο ΕΛΜΕΠΑ.:

Πληροφοριακό Υλικό

Εγγραφή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση χωρίς τη χρήση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)

Εγγραφή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση χωρίς τη χρήση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων ή άλλων αντικειμενικών δυσκολιών με καταληκτική προθεσμία εγγραφής την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Εγγραφή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διακριθέντων σε διεθνείς επιστημονικούς διαγωνισμούς

H εγγραφή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των διακριθέντων σε διεθνείς επιστημονικούς διαγωνισμούς πραγματοποιείται από Τρίτη 22 έως και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ξεκινά η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από Τρίτη 22 έως και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.