Μάρκος Κουργιαντάκης

 

Μάρκος Κουργιαντάκης

 

Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού – Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Τηλέφωνο: +30 2810 379677
Web Page: www.linkedin.com/in/markoskourgiantakis
Email: mkourg@hmu.gr

 

 

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δρ. Μάρκος Κουργιαντάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστήμιου.
Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα στις Οικονομικές Επιστήμες από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Μεταπτυχιακά Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Επιχειρησιακή Έρευνα από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και στα Οικονομικά και την Διοίκηση από το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Ήταν υπότροφος της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (2003-2006) και στις Μεταπτυχιακές του Διατριβές πραγματεύτηκε θέματα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και του Ηλεκτρονικού Marketing.
Από το 2008 ήταν επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης, ενώ το 2018 εκλέχθηκε Επίκουρος Καθηγητής. Διδάσκει μαθήματα marketing και management. Ερευνητικά, είναι μέλος του Εργαστηρίου Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Έχει δημοσιευμένα άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων σε θέματα της Νέας Οικονομίας και Διοίκησης.
Ως σύμβουλος επιχειρήσεων από το 2003 έως το 2018 έχει συνεργαστεί με δεκάδες φορείς και επιχειρήσεις της Κρήτης σε θέματα διοίκησης, marketing και διαχείρισης έργων, ενώ ήταν συνιδρυτής εταιρείας παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή και εθνικά χρηματοδοτούμενα έργα/ προγράμματα. Μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά.

 

Ιστοσελίδα: www.hmu.gr/MBA-Eng
Email: mba_engineers@hmu.gr

Social Media: Facebook | Twitter 

Τηλέφωνο: 2810 379874