Μετοχικός Ακτιβισμός: 17ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού του ΣΕΔ | Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση | ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Μετοχικός Ακτιβισμός: 17ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού του ΣΕΔ

Το 17ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού του ΣΕΔ, ΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΕΔ, στη διεύθυνση: https://sed.gr/wp-content/uploads/2022/09/sed17.pdf

Το τεύχος περιέχει, μεταξύ άλλων, εργασίες των φοιτητών & φοιτητριών που συμμετείχαν στο 8ο κατά σειρά «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2022», το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Οι φοιτητές χωρισμένοι σε ομάδες εκπόνησαν εργασίες για τις εταιρείες: ALPHA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK HOLDINGS, MOTOR OIL, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΤΙΤΑΝ, JUMBO, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΟΤΕ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΟΛΘ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, INTERCONTINENTAL. ΕΧΑΕ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ.

Τα συμπεράσματα από το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2022», με την κατάταξη και την βαθμολογία των εισηγμένων εταιρειών από φοιτητές 18 Πανεπιστημίων από Ελλάδα και Κύπρο, θα παρουσιαστούν στο 20ο Συνέδριο του ΣΕΔ, που θα γίνει σε τρεις φάσεις, τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2022 & Ιανουάριο 2023, με κεντρικό θέμα: «Χρηματιστήριο Αθηνών-Μοχλός Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας»

Οι ακριβείς ημερομηνίες & ώρες του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Email Διευθυντή: mscfinman@hmu.gr
Email Γραμματείας: secrmsc-fm@hmu.gr
Η σελίδα μας στο Facebook
Τηλ. Γραμματείας Μεταπτυχιακού: 2810 379678.
Τηλ. Γραμματείας Τμήματος: 2810 379612 ή 2810 379636.
Ταχυδρομική διεύθυνση:
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χρηματοοικονομική Διοίκηση»
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Ε.Δ.Ο)
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)
Σταυρωμένος, ΤΚ 71004, Ηράκλειο Κρήτης.