Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής | Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση | ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Δελτίο Τύπου
Σημαντικά Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου



Οι απόφοιτοι του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) εγγράφονται, ως πτυχιούχοι Πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών, στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ) ως μέλη με πλήρη δικαιώματα και λαμβάνουν την προβλεπόμενη άδεια του Λογιστή-Φοροτεχνικού Β’ Τάξης. Επιπροσθέτως, μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς του δημοσίου στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και στον κλάδο ΠΕ80 (Οικονομίας). Τα παραπάνω επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ βοηθούν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Το Τμήμα παρέχει στους φοιτητές του όλα τα απαραίτητα εφόδια που τους εξασφαλίζουν μία επιτυχημένη καριέρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων χρειάζεται λιγότερο από ένα έτος για να βρει εργασία, ενώ οι περισσότεροι απόφοιτοι (άνω του 85%) εργάζονται με πλήρη απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα. Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ είναι πολύ γνωστό στην αγορά και ο τίτλος σπουδών αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι σπουδών σε άλλα πανεπιστημιακά τμήματα Οικονομικής κατεύθυνσης.

Ημ.νια Δημοσίευσης: 
Τρίτη, Απρίλιος 19, 2022 - 19:30

Email Διευθυντή: mscfinman@hmu.gr
Email Γραμματείας: secrmsc-fm@hmu.gr
Η σελίδα μας στο Facebook
Τηλ. Γραμματείας Μεταπτυχιακού: 2810 379678.
Τηλ. Γραμματείας Τμήματος: 2810 379612 ή 2810 379636.
Ταχυδρομική διεύθυνση:
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χρηματοοικονομική Διοίκηση»
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Ε.Δ.Ο)
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)
Σταυρωμένος, ΤΚ 71004, Ηράκλειο Κρήτης.