HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

Σημαντική διάκριση για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ

Σημαντική διάκριση για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) και της Υποψήφιας Διδάκτορα του Τμήματος, Αφροδίτης Μαρκάκη, στο πλαίσιο της “4ης Προκήρυξης Υποτροφιών ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες”.

Η πρόταση της κας Μαρκάκη είναι μια από τις συνολικά 184 προτάσεις που θα λάβουν χρηματοδότηση σε εθνικό επίπεδο για το έτος 2023, η μοναδική από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο που έλαβε χρηματοδότηση και μια από τις 4 πρώτες σε σύνολο 37 εγκεκριμένων στην κατηγορία “Κοινωνικές Επιστήμες».

Η διατριβή της έχει τίτλο: “Βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος μέσω της διαχείρισης εργασιακών συγκρούσεων σε υπηρεσίες υγείας την post-COVID-19 περίοδο: τυχαιοποιημένη παρέμβαση σε υγειονομικό προσωπικό” και είναι υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος κ. Γεώργιου Κριτσωτάκη.
 
Η διατριβή της κας Μαρκάκη πραγματεύεται ένα σημαντικό ζήτημα στον κλάδο του μάνατζμεντ υπηρεσιών υγείας που αφορά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των ενδοομαδικών συγκρούσεων, ιδιαίτερα στη μετά Covid-19 περίοδο, η οποία βρίσκει το προσωπικό που εργάζεται στο χώρο της υγείας να συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλαπλές και συνεχείς προκλήσεις κατά την άσκηση του κλινικού του έργου.
Μετάβαση στο περιεχόμενο