HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

ATHENATON Europe Day

Αγαπητά μέλη του ΕΛΜΕΠΑ, αγαπητοί ATHENATHLETES!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το ATHENATHON είναι εδώ! Το μεγάλο αθλητικό γεγονότος του ΑΤΗΕΝΑ, ξεκινά σήμερα, 9 Μαΐου 2023, Ημέρα της Ευρώπης! Το γεγονός θα διαρκέσει έως τις 9 Ιουνίου 2023.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε μαζί μας, με στόχο να φτάσουμε τη συνολική απόσταση μεταξύ όλων των Πανεπιστημίων της ευρωπαϊκής συμμαχίας ΑΤΗΕΝΑ, τα 13.000 χλμ.
Πέρυσι, φτάσαμε τον στόχο και τον ξεπεράσαμε κατά πολύ, φτάνοντας όλοι μαζί τα 31.500 χλμ.Το 2023 μπορούμε να κάνουμε νέο ρεκόρ!

Όπως ξέρετε, το ΕΛΜΕΠΑ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο  ATHENA, μία  “Συμμαχία για μια πράσινη και ψηφιακή Ευρώπη”. Για αυτό το λόγο, ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν με κάθε είδους φιλική προς το περιβάλλον δραστηριότητα: περπάτημα, ποδηλασία, κολύμβηση, τρέξιμο, πεζοπορία και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε….

Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να υποβάλετε τον αριθμό των χιλιομέτρων που διανύθηκαν αναρτώντας το στο Twitter, Facebook ή Instagram με τα επίσημα hashtags: #move4athena ή #athenathon, μαζί με ένα σχετικό στιγμιότυπο (screenshot) από την αγαπημένη σας smartphone εφαρμογή  προπόνησης.

Ενημερωθείτε για περισσότερα εδώ: https://athenauni.eu/the-athenathon-is-back/

Μετάβαση στο περιεχόμενο