HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

Παρουσίαση του έργου: «Visit Planner: Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ενημέρωσης και Σχεδιασμού Περιήγησης και Δραστηριοτήτων για Τουρισμό Κρουαζιέρας βασισμένη σε Υβριδικά Συστήματα Σύστασης Πληροφορίας»

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο Κρήτης, o Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με την εταιρεία  Netmechanics EΠΕ σας προσκαλούν στην τελική παρουσίαση του έργου «Visit Planner: Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ενημέρωσης και Σχεδιασμού Περιήγησης και Δραστηριοτήτων για Τουρισμό Κρουαζιέρας βασισμένη σε Υβριδικά Συστήματα Σύστασης Πληροφορίας» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 στις 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του ΕΛΜΕΠΑ στον Άγιο Νικόλαο. Δυνατότητα συμμετοχής εξ αποστάσεως μέσω του συνδέσμου: https://meet.google.com/cre-hgrp-gvp.

Η εφαρμογή (mobile app) περιήγησης για την πόλη του Αγίου Νικολάου, που θα παρουσιαστεί, είναι δωρεάν διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmechanics.vip.

Η παρουσίαση της εφαρμογής θα γίνει από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του έργου Δρ. Χαράλαμπο Παπαδάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ), ΕΛΜΕΠΑ. Εκ μέρους της ερευνητικής ομάδας θα συμμετέχει στην παρουσίαση ο Δρ. Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΕΛΜΕΠΑ και ο Δρ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ), Πολυτεχνείο Κρήτης. Εκ μέρους του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, θα συμμετέχει ο Πρόεδρος και Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Αλεξάκης και εκ μέρους της Netmechanics θα συμμετέχουν ο κ. Μάνος Αεράκης (CEO) και ο κ. Γεώργιος Μαραβέλιας (CTO).

Δείτε την πρόσκληση εδώ: ΠρόσκλησηVip.19.06.23

Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β’ ΚΥΚΛΟΣ».
Συνεργαζόμενοι φορείς:
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
Πολυτεχνείο Κρήτης
Netmechanics EΠΕ, Ηράκλειο Κρήτης
Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου

Μετάβαση στο περιεχόμενο