HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

Institute of Electrical and Electronics Engineers: Δημιουργία Παραρτήματος στο ΕΛΜΕΠΑ

Τον Ιανουάριο του 2024 δημιουργήθηκε στην κεντρική πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο, φοιτητικό παράρτημα του Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE, https://www.ieee.org/). Το παράρτημα ιδρύθηκε μετά από πρωτοβουλία φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) της Σχολής Μηχανικών.

Με την ίδρυση του φοιτητικού παραρτήματος του διεθνούς Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE), δημιουργείται ένας χώρος όπου φοιτητές με ενδιαφέροντα στους τομείς της ηλεκτρολογίας, της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής και των υπολογιστικών συστημάτων μπορούν να συναντώνται, να συνεργάζονται και να ανταλλάσσουν ιδέες. Ακόμα, προσφέρεται η δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να επικοινωνούν με εμπειρογνώμονες του χώρου και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που εμπλέκουν την καινοτομία και την επιστήμη.

Σας προσκαλούμε να ενταχθείτε, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να εξερευνήσετε τις ευκαιρίες που προσφέρει η παγκόσμια κοινότητα του IEEE. Είμαστε βέβαιοι ότι το φοιτητικό παράρτημα του Ηρακλείου θα αποτελέσει έναν πυλώνα καινοτομίας, εκπαίδευσης και ανταλλαγής γνώσεων. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συμμετοχή σας σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJQ_-bRESMjhoUDT-bcLb2NXfXTpjZ0oHOR835PUIGzSFiMg/viewform

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο