HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

Εκδήλωση: H σημασία της συμμετοχής στις Ευρωεκλογές

Το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια ATHENA (https://athenauni.eu/) και EUNICE (https://eunice-university.eu/) διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 στις 16:00 ώρα Ελλάδας, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης αναφορικά με την σημασία της συμμετοχής στις Ευρωεκλογές. Πιο συγκεκριμμένα, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αντόνιο Λόπεζ-Ιστούριθ Γουάιτ, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 1997. Επί του παρόντος, είναι μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, ενώ είναι επίσης αναπληρωτής στην Υποεπιτροπή Ασφαλείας και Άμυνας.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ακόμα η Ευαγγελία Γεωργίτση, Υπεύθυνη Επικοινωνίας στην Αντιπροσωπεία της Ελλάδας, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Νικόλας Μωραϊτάκης, Ανώτερος Σύμβουλος/Διευθυντής, Προγράμματα ΕΕ,  ο Γκιγιόμ Φριζόν, Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας, Μονάδα Προσέγγισης της Νεολαίας, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Ουμπέρτο Μάσι, Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας της Λιθουανίας, η Καθηγήτρια Ευθαλία Χατζηγιάννη, Αντιπρύτανης Διεθνοποίησης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Συμμαχία EUNICE) και η Ασημένια Σουκούλη, Αντιπρόεδρος του ESN Ελλάδος.

Η εκδήλωση αφορά τους φοιτητές, τους διοικητικούς και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου. Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/r/yNAqQ0xzJC

Μετάβαση στο περιεχόμενο