HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

11η Διεθνής Εβδομάδα Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου- 3η Διεθνής Εβδομάδα Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA

Μία πολύ σημαντική διοργάνωση, από τις μεγαλύτερες σε εθνικό επίπεδο από πλευράς συμμετοχής μελών και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, πρόκειται να λάβει χώρα στις 27-31 Μαΐου 2024, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) στα Χανιά. Πρόκειται για τη διοργάνωση «11η Διεθνής Εβδομάδα Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου-3η Διεθνής Εβδομάδα Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA».

Στη διοργάνωση αναμένεται η συμμετοχή 350 ακαδημαϊκών από 50 διαφορετικά Πανεπιστήμια του κόσμου, ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών της θα διεξαχθούν εκπαιδευτικές δράσεις με θέμα «Σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι & τεχνολογία» στους χώρους του Πανεπιστημίου. Άλλες δράσεις θα είναι οι εξής: «Soft & Research Skills Development», «University Networking», «5th International Conference in Electronic Engineering, Information Technology & Education».

Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η 3η κατά σειρά Διεθνής Εβδομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA, ιδρυτικό μέλος του οποίου είναι το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, η οποία λαμβάνει χώρα στα Χανιά.

Μέσω του θεσμού των Διεθνών Εβδομάδων, ενισχύονται οι υπάρχουσες πανεπιστημιακές συνεργασίες και δημιουργούνται ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων επαφών στη διδασκαλία και την έρευνα, καθώς και στην προώθηση της ανταλλαγής φοιτητών. Οι προσπάθειες διεθνοποίησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στοχεύουν παράλληλα στην προβολή και προώθηση της Κρήτης ως προορισμού σπουδών και έρευνας σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: https://11iw.hmu.gr/

Μετάβαση στο περιεχόμενο