HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

Αναγόρευση του Δρ Χρήστου Σκιαδά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε, στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων της Σχολής Επιστημών Υγείας στην πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο, η τελετή αναγόρευσης του Δρ Χρήστου Σκιαδά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, σε αναγνώριση της σημαίνουσας προσφοράς του στην Επιστημονική Έρευνα και τη Διδασκαλία στην Επιστήμη της Στοχαστικής Ανάλυσης και Στατιστικής.

Στην τελετή αναγόρευσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου και της πανεπιστημιακής κοινότητας. Εκ μέρους του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, προσφώνησαν τον Δρ Χρήστο Σκιαδά, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα που σχετίζεται με θέματα διασύνδεσης με ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα κ. Γεώργιος Ματαλλιωτάκης, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας Καθηγητής Αθανάσιος Μαλάμος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Αναπλ. Καθηγητής Ιωάννης Χατζηαντωνίου ενώ ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΕΛΜΕΠΑ Καθηγητής Χρήστος Φλώρος μίλησε για το έργο και την προσφορά του τιμώμενου.

Ο τιμώμενος αφού ευχαρίστησε εγκάρδια την πανεπιστημιακή κοινότητα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο σύνολό της για την τιμή και την διάκρισή του, έδωσε ομιλία με θέμα «Στοχαστικά μοντέλα προσομοίωσης του πληθυσμού της χώρας» η οποία είναι διαθέσιμη μαζί με το βίντεο της εκδήλωσης στο κανάλι του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=p-zqiajhoeI

Μετάβαση στο περιεχόμενο