HMU Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

English

Επίσκεψη Εθνικής Τράπεζας & Επενδυτικών φορέων στο ΕΛΜΕΠΑ | 25–27 Φεβρουαρίου 2026

Η Μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) προσκαλεί την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους ενδιαφερόμενους φορείς σε τριήμερη εκδήλωση με στόχο τη γεφύρωση της πανεπιστημιακής έρευνας με το οικοσύστημα των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας.

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο θα υποδεχθεί την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα συνοδεύεται από εκπροσώπους σημαντικών επενδυτικών οργανισμών και εταιρειών, μεταξύ των οποίων:

UniFund, Metavalon, L Stone Capital, Bayer Hellas, Genesis Ventures, Venture Friends, Sporos, Investing For Purpose, AMCHAM.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες και τοποθεσίες:
  • Ημέρα 1 – Χανιά | 25 Φεβρουαρίου 2026
    Αίθουσα 8, Νέο Κτίριο – 1ος Όροφος
  • Ημέρα 2 – Ρέθυμνο | 26 Φεβρουαρίου 2026
    Αίθουσα Σεμιναρίων, IPPL
  • Ημέρα 3 – Ηράκλειο | 27 Φεβρουαρίου 2026
    Αίθουσα Σεμιναρίων ΣΕΔΟ, Κτίριο 12 – 1ος Όροφος

Η δράση υλοποιείται μέσω του έργου «Στρατηγική Αριστείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης SUB2: «Πανεπιστήμια Αριστείας», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης επισυνάπτεται.
Για τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYPG3FqIrUWZhZSR7uLbPxr-D1jkAqGC9PDJVAmSr0q1uBwg/viewform

Τριήμερη εκδήλωση ΕΛΜΕΠΑ 25–27 Φεβρουαρίου 2026, με Εθνική Τράπεζα και επενδυτικούς φορείς σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.