Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

Οι μακροχρόνιες προσπάθειες και η κοινωνική ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζονται ευαίσθητα ζητήματα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που αποτελούν μέρος του φοιτητικού πληθυσμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, απεικονίζονται σε μια σειρά υποδομών και υπηρεσιών που παρέχει το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Οι ευκαιρίες για πνευματικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες των φοιτητών είναι πολλές και αναπτύσσονται ταχύτατα με την υποστήριξη του Ιδρύματος. Οι νέοι φοιτητές έχουν προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη κατά την άφιξή τους καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχοκοινωνικής Στήριξης.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο παρέχει δωρεάν σίτιση σε 3000 περίπου φοιτητές στα εστιατόρια του, στα κτίρια του Ιδρύματος στο Ηράκλειο, και στα Τμήματα του, που βρίσκονται στις πόλεις των Χανίων, Ρεθύμνου, Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας.

Στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο λειτουργεί Φοιτητική Εστία στις πόλεις του Ηρακλείου και της Σητείας και που μπορεί να φιλοξενήσει 296 και 23 φοιτητές αντίστοιχα. Επιπλέον υπάρχει πρόνοια για τη φιλοξενία φοιτητών των Τμημάτων που βρίσκονται στις πόλεις των Χανίων, Ρεθύμνου, Αγ. Νικολάου και Ιεράπετρας, σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

____________________________

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Η επικοινωνία σας με τη Διεύθυνση Φοιτητικών Παροχών γίνεται αποκλειστικά στα τηλέφωνα των αρμόδιων υπαλλήλων για κάθε προσφερόμενη παροχή που αναγράφονται παραπλεύρως ή στην ενότητα «Επικοινωνία».
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, τα τυχόν ερωτήματα και ελλιπή δικαιολογητικά θα πρέπει να στέλνονται στο e-mail εξυπηρέτηση ς και επικοινωνίας με τη Διεύθυνση μας dfm@hmu.gr και ΟΧΙ στα προσωπικά email των υπαλλήλων ή απάντηση στα mail ειδοποίησης από την πλατφόρμα αιτήσεων.

  • Στέγαση

    Στο ΕΛΜΕΠΑ λειτουργεί Φοιτητική Εστία που αποτελείται από 4 κτίρια το Α,Β,Γ και το Δ που βρίσκονται στο χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεων 400μ. περίπου νοτικά από αυτές..

  • Σίτιση

    Το ΕΛΜΕΠΑ παρέχει δωρεάν σίτιση σε 3000 περίπου φοιτητές του στα εστιατόρια του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο και στα παραρτήματα του που βρίσκονται στα Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία.  ..

  • Γυμναστήριο

    Στις μέρες μας η υγιής και ολοκληρωμένη παιδεία συνίσταται στο συνδυασμό πνευματικής καλλιέργειας και προαγωγής της σωματικής ευεξίας...