ΘΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2021 ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

ΘΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2021

 

Ανακοίνωση προς φοιτητές ήδη διαμένοντες στην Εστία που επιθυμούν να παραμείνουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω εργασίας.

 
Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο προσπαθώντας να βοηθήσει τους φοιτητές, που διαμένουν στην Φοιτητική Εστία στο Ηράκλειο, να ανταπεξέλθουν λόγω οικονομικής κρίσης στις επιβαρυμένες οικονομικές υποχρεώσεις τους αποφάσισε να εγκρίνει την παραμονή λόγω εργασίας κατά τους θερινούς μήνες στην Εστία όλων όσων τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
 
Όσοι από τους ήδη διαμένοντες στην Εστία φοιτητές, επιθυμούν να παραμείνουν λόγω εργασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρακαλούνται να προσκομίσουν από Πέμπτη 10/06/2021 έως Παρασκευή 25/06/2021, στα γραφεία της Διεύθυνσης της Φοιτητικής Μέριμνας, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
Α) Αίτηση: Την προμηθεύεστε από το Τμήμα (βλέπε συνημμένα).
Β) Έντυπο 3: Ενιαίο έντυπο αναγγελίας πρόσληψης το οποίο προμηθεύεστε από τον εργοδότη σας.

Σημ. Οι φοιτητές που θα εργαστούν χωρίς τις απαραίτητες, από τη νομοθεσία, διαδικασίες πρόσληψης (αδήλωτη εργασία) δεν θα έχουν το δικαίωμα διαμονής στην Εστία τους θερινούς μήνες.   

Επιπλέον, θα πρέπει να προσκομίσουν στο τέλος του μήνα Αυγούστου βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον εργοδότη τους, που να αναφέρει ρητά ότι οι φοιτητές απασχολήθηκαν στην επιχείρησή του όλες τις εργάσιμες ημέρες των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2021. Σε διαφορετική περίπτωση, θα χρεωθούν με το αντίτιμο της θερινής διαμονής στην Εστία το οποίο ανέρχεται στο ποσό των τεσσάρων ευρώ ανά ημέρα. (120 ευρώ ανά μήνα)  Ταυτόχρονα, για λόγους δεοντολογίας, θα τίθεται σε αμφισβήτηση η περαιτέρω διαμονή τους το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.
 
Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η παραμονή στις Εστίες κατά τους θερινούς μήνες δεν δημιουργεί προϋποθέσεις κεκτημένων που αφορούν μετακίνηση – δωμάτιο – κτήριο.
 
 
 
Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας / ΕΛΜΕΠΑ
Τμήμα Φοιτητικών Παροχών
 
Προϊστάμενος Τμήματος
Ιωάννης Πατεράκης
 
08/06/2021