ΕΠΕΙΓΟΝ_ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΕΙΓΟΝ_ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

 Ενημερώνουμε τους  φοιτητές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ότι  την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων αστικών μεταφορών σε  Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Σητεία και Άγιο Νικόλαο, μέσω κοινωνικού προγράμματος που χειρίζεται η  Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ  Κρήτης, επεκτείνεται και στους φοιτητές των οποίων η ακαδημαϊκή ταυτότητα έχει λήξει (έχουν ξεπεράσει δηλαδή τα ν + 2 έτη σπουδών).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεκδίκηση των δωρεάν εισιτηρίων είναι η εγγραφή των φοιτητών ή των οικογενειών τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)» μέσω της πανελλαδικής εφαρμογής ΚΕΑ στην ιστοσελίδα https://www.keaprogram.gr εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις, όπως αυτά περιγράφονται στην υπ. αρ. Δ13/οικ. 53923/23-07-2021, ΦΕΚ 3359-Β-28/07/21. Δίνεται η κατεύθυνση (όχι υποχρέωση) της εγγραφής στο πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εγκριθεί η αίτηση σας άμεσα .

Οι φοιτητές που οι ίδιοι υποβάλουν φορολογική δήλωση ή (οι οικογένειες τους), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxisnet μπορούν να υποβάλουν μόνοι τους αίτηση ηλεκτρονικά στο www.keaprogram.gr ή να ζητήσουν βοήθεια σε κάποιο ΚΕΠ του Δήμου τους.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα ΚΕΑ μπορούν έως την αποκλειστική προθεσμία 20/10/2021, να κοινοποιήσουν το έντυπο έγκριση της αίτησης τους από το Κ.Ε.Α στα Γραφεία της Δ/νση  Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΛΜΕΠΑ, Τμήμα Φοιτητικών Παροχών, μαζί με το Ονοματεπώνυμο, ΑΜ, Τμήμα, ΑΦΜ, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο, για να διεκδικήσουν τα Δωρεάν Εισιτήρια Αστικών Συγκοινωνιών που θα δοθούν με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022.

Για την ηλεκτρονική σας επικοινωνία με το Τμήμα Φοιτητικών  Παροχών της Δ/νση  Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΛΜΕΠΑ  χρησιμοποιήστε το ιδρυματικό σας email μόνο και αποστείλετέ την έγκριση της αίτησής σας:
 
-        για Ηράκλειο : dfm@hmu.gr  
-        για Χανιά : litsiou@hmu.gr
-        για Ρέθυμνο : efpoulou@hmu.gr  
-        για Σητεία : patsianokat@hmu.gr και
-        για Άγιο Νικόλαο : karofillou@hmu.gr ,
,
 με τίτλο στο μήνυμα σας : ΚΤΕΛ 2022 «ονοματεπώνυμο & Α.Μ  Τμήματος»
 

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ

 

Παρακάτω θα βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή:

  1. την Ανακοίνωση 2021 - 2022
  2. την Αίτηση για την Περιφέρεια Κρήτης
  3. την Υπεύθυνη Δήλωση για την Περιφέρεια Κρήτης