Γεώργιος Μαρκάκης

 

 
 
Καθηγητής
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: 2810-379401
e-mail: gmark@staff.teicrete.gr
 
 
   

 

O Γεώργιος Μαρκάκης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Κρήτης. Είναι απόφοιτος Μαθηματικός του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών (1984). Έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα του από το Πανεπιστήμιο Πατρών στο αντικείμενο Μη Συμβατική Ανάλυση, Πιθανότητες και Ασαφή Σύνολα (1990).
Το διάστημα 1993-1998 ήταν Διδάσκων ΠΔ407 και Εντεταλμένος Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και δίδασκε το μάθημα Βιομετρία σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Επίπεδο. Από το 1998 είναι μέλος Ε.Π. του ΤΕΙ Κρήτης. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 30 ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Επίσης συμμετείχε σε τουλάχιστον 10 ερευνητικά έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ. Από αυτά στα 2 ήταν Επιστημονικός Υπεύθυνος. Στο Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας διετέλεσε Προϊστάμενος για 8 χρόνια καθώς επίσης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ε.Π. ΤΕΙ Κρήτης για 6 χρόνια. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται με εφαρμογές της Στατιστικής σε Βιολογικές, Γεωπονικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες.
Στο ΤΕΙ Κρήτης διδάσκει τα μαθήματα Βιομαθηματικά και Γεωργικός Πειραματισμός στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, Στατιστική και Βιοστατιστική στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας.

Γραμματεία Τμήματος
Τηλ.:2810 379411
Γραμματεία ΠΜΣ
Τηλ: 2810 379472
e-mail: mscagro@hmu.gr
Web: www.hmu.gr/mscagro